TOP termékek
Termékajánló
Szűrés
Kerék méret (Coll/Inch)
Tanúsítvány
SSL Certificate

Átalakító készletek

Fő kategória >Átalakító készletek

Elektromos kerékpár átalakító készletek a legjobb áron a legjobb alkatrészekből.


Csináld Magad! ("do it yourself" DIY)

Itt megtalál minden berendezést és alkatrészt amivel átalakíthatja kerékpárját elektromos kerékpárrá. Készíthet PEDELEC (pedál rásegítős) vagy szimpla e-Bike (gázkaros) rendszert is. Az itt látható alkatrészek beszerelése szakértelmet és szerszámokat igényel. Minden szerszámot és szerelési anyagot is megtalál itt. A berendezésekhez vásárláskor kap szerelési útmutatót. De javasoljuk, hogy az átalakítást szakember vagy szekműhely végezze. Garancia csak szakszerű beszerelés igazolásával érvényesíthető.


Amennyiben Ön akarja összeválogatni elektromos kerékpárja alkatrészeit úgy kattintson a "Beépítő szett válogató" kategóriára vagy erre a szövegre !


Sorrend:


Sorrend:

A legjobb elektromos kerékpár átalakító szett az ÖN igényeire szabva! Válogassa össze és szerelje össze otthon saját elektromos kerékpárját!


A szett nem "Plug and Play" az az nem rendelkezik összedugható csatlakozókkal. A beszerelést forrasztással kell elvégezni. A beszerelést szakszerű forrasztással kell elvégezni.


Címkék: Elektromos kerékpár átalakító készlet. Alkatrészek elektromos kerékpár készítéshez. Csináld Magad Készlet (DIY) elektromos kerékpár készítéshez. Elektromos kerékpár beépítő készlet. Elektromos kerékpár szett.


Webáruház készítés