TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Panaszkezelési felület

Tisztelt vásárló!

 

Mielőtt hivatalos panasszal élne, olvassa el körültekintően a termékről szóló leírásokat (a weben), a termék használati utastását és jótállási jegyét (amennyiben az járt a termékhez). A jegyzőkönyv kitöltésekor ügyeljen arra, hogy a valóságnak megfelelő adatokat és leírást adjon meg. A panaszban leírt terméket ezután juttassa el postacímünkre, melyet a számlán talál. A visszaérkező termékek átvételéről videófelvételt készítünk a későbbi viták elkerülése érdekében. A helytelen becsomagolásból adódó szállítási sérülésekért nem válallunk felelősséget.

Együttműködését előre is köszönjük!


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium weboldalának tudástárához kattintson ide.Panaszbejelentéshez kattintson a megfelelő témakörre:

 


A panaszkezelés menete

 

A vásárló kötelezettségei:

1. Garanciaidőn belüli hibabejelentő űrlap (panaszfelvételi jegyzőkönyv) kitöltése.

(Ezt megtalálja minden visszaigazoló emaiben vagy erre a szövegre kattintva.)

2. Termék visszaküldése az eladónak, csatolva a számla eredeti vagy másolati példányával és a jótállási jegy eredeti példányával.

(A termék szállítását intézheti a vevő önköltségén vagy megkérheti az eladót a termék telephelyére történő visszaszállítására.)

Az eladó kötelezettségei:

1. A termék szervizbe érkezése után a termék műszaki vizsgálata (vágatlan videófelvételen rögzítve).

2. Jegyzőkönyv írás a tapasztaltakról.

3. Vásárló értesítése az eredményről.

4. Jogos panasz esetén a termék cseréje vagy pénzvisszafizetés. Nem jogos panasz esetén a termék visszapostázása a vevő címére a vevő költségén.


 

Webáruház készítés