A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Garancia feltételek

Garancia, csere, visszafizetés

 

    A webáruházban megvásárolt termékekre mint minden tartós fogyasztási cikkre 1 év garanciát vállalunk és az esetleges téves rendelésből adódó visszaküldésre is van lehetőség. KIVÉTEL ez alól a "Vezérlő elektronikák" Miért? Mert az elektromos kerékpár vezérlő elektronikájának minőségellenőrzése csak és kizárólag az ahhoz illő elektromos kerékpárral végezhető el. A félreértések elkerülése  végett a webáruházban minden elérhető információt megjelenítünk a vezérlőkről és a csomagolásban is elhelyezünk egy segéd-rajzot. Vásárlás előtt e-mailben vagy telefonon is szívesen nyújtunk segítséget. A vezérlő elektronikákat speciális zárt, plombázott dupla csomagolásban szállítjuk ki, hogy a beszerelés előtt a vásárló meggyőződhessen a vezérlő beszerelhetőségéről és a vezérlő csomagolását csak ez után bontsa fel. Vezérlő elektronikát csak és kizárólag sértetlen zárócsomagolásban veszünk vissza. Visszaszállítás esetén a csomag felbontásáról videófelvételt készítünk. Egyéb panaszt vezérlővel kapcsolatban nem fogadunk el!

    Minden olyan terméknél amihez jár jótállási jegy és használati útmutató a garanciát csak rendeltetésszerű használat mellett tudja érvényesíteni. Ha nem olvassa el a használati utasításban leírtakat és nem annak megfelelően használja az adott berendezést, akkor az így keletkezett hibára nem vonatkozik a garancia. Példa erre az akkumulátor töltők csatlakozóinak nem megfelelő használata és az akkumulátorok nem szakszerű beszerelése. A használati utasítást mindig olvassa el és értelmezze mielőtt a megrendelt berendezést üzembe helyezné. Kollégáink a csomagolás előtt minden akkumulátort és minden töltőberendezést tesztelnek így gyári hibás berendezés nem kerül kiszállításra.

    Pénzvisszafizetést csak abban az esetben teljesítünk, ha a visszaküldött termék sértetlen. Nem a csomagolása hanem maga a termék. Példa erre ha egy töltő vezetékét levágták vagy átszerelték vagy a berendezés külső burkolatát megbontották. Az ilyen termékeket nem tudjuk sem kicserélni sem a vételárat visszafizetni.


Webáruházunkban kimerítő információ áll rendelkezésre

a pontos és felelősségteljes vásárláshoz és döntéshez.


Arra kérjük, hogy vásárlás előtt olvassa el a termékek leírásait

és tájékozódjon azok műszaki tartalmáról.


Kollégáink is segítenek a választásban ha felkeres minket

e-mailben vagy telefonon.


 

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónknak!

 


 

Garanciaidőn belüli panaszt ide kattintva adhat le

 


 

Webáruház készítés